Het beschermende materiaal verwijderen

ID veelgestelde vraag: 8201517500

Release datum: 24 januari 2014

Oplossing

Annuleer het afdrukken en schakel het apparaat uit. Verwijder het vastgelopen papier of het beschermende materiaal waardoor de beweging van de FINE-cartridgehouder wordt belemmerd en zet het apparaat weer aan.

Als deze foutcode wordt weergegeven bij de eerste installatie, controleert u of alle beschermende tapes en het witte beschermende materiaal zijn verwijderd.

[ Beschermende tapes en wit beschermend materiaal ]

ATTENTION
Als de beschermende tapes en het witte beschermende materiaal niet kunnen worden verwijderd doordat de FINE-cartridgehouder zich achter het klepje over de kop bevindt, volgt u de onderstaande procedures om de beschermende tapes en het witte beschermende materiaal te verwijderen.

1. Zet het product uit.
2. Druk tegen de linkerkant van de FINE-cartridgehouder en schuif deze tegen de rechterbinnenkant van de printer.
Raak hierbij geen andere onderdelen aan.

3. Als het klepje over de kop wordt geopend, verplaatst u de FINE-cartridgehouder zodanig dat de inktcartridgevergrendeling zichtbaar is.

4. Verwijder de beschermende tape en het witte beschermende materiaal dat is bevestigd aan de FINE-cartridgehouder en controleer of de FINE-cartridgehouder is geplaatst zoals rechtsonder wordt weergegeven.

5. Sluit het klepje over de kop en zet de printer aan. Controleer vervolgens of het klepje over de kop automatisch wordt geopend.

IMPORTANT
  • Raak de interne onderdelen van het apparaat niet aan. Als u deze toch aanraakt, drukt het apparaat mogelijk niet goed meer af.
  • Als het probleem hiermee niet is verholpen, neemt u contact op met het ondersteuningscentrum.

Geschikte modellen

• PIXMA E514
  • PIXMA MG2140
  • PIXMA MG2150
  • PIXMA MG2155
  • PIXMA MG2240
  • PIXMA MG2245
  • PIXMA MG2250
  • PIXMA MG2255
  • PIXMA MG3140
  • PIXMA MG3150
  • PIXMA MG3155
  • PIXMA MG3240
  • PIXMA MG3250
  • PIXMA MG3255
  • PIXMA MG3540
  • PIXMA MG3550
  • PIXMA MG4140
  • PIXMA MG4150
  • PIXMA MG4240
  • PIXMA MG4250
  • PIXMA MX374
  • PIXMA MX375
  • PIXMA MX394
  • PIXMA MX395
  • PIXMA MX434
  • PIXMA MX435
  • PIXMA MX454
  • PIXMA MX455
  • PIXMA MX474
  • PIXMA MX475
  • PIXMA MX514
  • PIXMA MX515
  • PIXMA MX524
  • PIXMA MX525
  • PIXMA MX534
  • PIXMA MX535