Foto's afdrukken

ID veelgestelde vraag: 8200173300

Release datum: 05 november 2008

Oplossing

U kunt foto's afdrukken met MP Navigator EX. Scan documenten en sla ze op. Open daarna het venster Toon & gebruik (View & Use) om aan te geven hoe u de foto's wilt afdrukken.

NOTE
  • Het onderstaande wordt uitgelegd aan de hand van de procedure voor Windows Vista.

REFERENCE
  • U kunt ook afbeeldingen selecteren die zijn opgeslagen op een computer.

Wanneer u foto's afdrukt met een toepassing bij uw Canon-inkjetprinter

U kunt een toepassing die bij uw Canon-inkjetprinter is geleverd gebruiken om gescande foto's af te drukken met een hoge kwaliteit, of om afbeeldingen op te maken en af te drukken.

1.Selecteer afbeeldingen en klik op Afdrukken (Print).

2.Klik op Foto afdrukken (Print Photo) of Album afdrukken (Print Album) in de lijst.
Een toepassing (Canon Utilities Easy-PhotoPrint EX*) bij uw Canon-inkjetprinter wordt gestart.Raadpleeg het Help-bestand van de toepassing voor meer informatie.
*Ondersteund vanaf 2008. Toepassing kan worden gewijzigd.

REFERENCE
Als Easy-PhotoPrint EX niet is geïnstalleerd, kunt u afdrukken met MP Navigator EX.

IMPORTANT
De Canon-hulpprogramma's Easy-PhotoPrint en PhotoRecord (toepassingen bij Canon-inkjetprinters) kunnen niet worden gebruikt.

Wanneer u foto's afdrukt met MP Navigator EX

1.Selecteer afbeeldingen en klik op Afdrukken (Print).

2.Klik op Foto afdrukken (Print Photo) in de lijst.

3.Geef de gewenste afdrukinstellingen op.
Geef in het weergegeven dialoogvenster het papierformaat, het aantal afdrukken enz. op.

4.Klik op Afdrukken (Print).
Het afdrukken wordt gestart.

REFERENCE
Als u het afdrukken wilt annuleren, selecteert u het afdrukpictogram op de taakbalk en klikt u op Afdrukken annuleren (Cancel Printing).

Geschikte modellen

• CanoScan 5600F
  • CanoScan LiDE 100
  • CanoScan LiDE 200