ARTICLE

Ontdek de Inhaker, onze slimme standaard
voor duurzame signing en promotie

Bewegwijzering, reclameborden, informatiezuilen, etagères, lessenaars en statafels… met de Inhaker kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Dit innovatieve inhaaksysteem is dé standaard voor alle mogelijke communicatiedoeleinden en geschikt voor elk denkbaar materiaal, van karton en hout tot textieldoek en plexiglas. Je hoeft dus niet voor elke gelegenheid te investeren in een compleet nieuwe display. Daarbij is de Inhaker gemaakt van gerecycled en 100% herbruikbaar PVC, dus ook in dat opzicht is hij superduurzaam!
traffic managers

Veelzijdige oplossing voor elke toepassing

De Inhaker is een vierkante paal met een strakke en professionele uitstraling, waarbij je aan elke zijde eenvoudig signing- en promotiemateriaal kunt inhaken. Met twee of meer Inhakers kun je zelfs grotere opstellingen maken, zoals een beurswand, een (tijdelijke) garderobe of een complete winkelinrichting. De paal is in verschillende hoogtes beschikbaar en kent allerlei extra accessoires, bijvoorbeeld wieltjes om een zuil te verrijden of consoles voor het veilig ophangen van een beeldscherm. Behalve op de bijpassende staander kun je de Inhaker ook op een wand of zelfs aan het plafond monteren. Zo heb je voor elke toepassing de juiste oplossing!

Een duurzame oplossing

Met de Inhaker kies je voor duurzaamheid, omdat je niet voor elk communicatietoepassing nieuwe staanders hoeft aan te schaffen. De palen zijn ook nog eens gemaakt van gerecycled PVC en daardoor aan het eind van hun levenscyclus ook weer 100% recyclebaar. Bovendien kun je de palen ook wrappen om exact de uitstraling te krijgen die je wilt. Dit is voordeliger en duurzamer dan de aanschaf van compleet nieuwe materialen.

The Creative Hub; voorbeelden van de inhaker

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden

Bij The Creative Hub hebben we veel ervaring met het inzetten van Inhakers. Wij denken graag mee over het concept en de inhoud voor jouw specifieke toepassing. Bij het ontwerpen en opmaken van de inhakers maken we gebruik van basistemplates en sjablonen waarmee we heel gemakkelijk perfect passende creaties vervaardigen op alle mogelijke (plaat)materialen. Denk aan forex, dibond, hout, plexiglas en cardboard, maar ook met textieldoek of vilt biedt de Inhaker tal van mogelijkeden om ‘in te haken’ op actuele communicatiebehoeften. Zónder dat je grote investeringen hoeft te doen in nieuw (basis)materiaal.

Toepassingen voor Inhakers

De inhaker kan je inzetten voor:

  • Signing op beurzen, congressen en evenementen
  • Bewegwijzering in ziekenhuizen, scholen en musea
  • Informatiezuilen, folderhouders en schappresentaties in retailomgevingen
  • Lessenaars, statafels, etagères en tabletstandaarden
  • Tussenwanden voor het flexibel indelen van ruimtes
  • Achterwanden voor acties en promoties

Toepassingen voor Inhakers

Gerelateerde oplossingen

  • The Creative Hub

    Het beste van een in-huis studio en extern bureau ineen.

  • Canon Business Services

    Ontdek onze oplossingen voor efficiënter werken en hoe deze uw business kunnen transformeren.

  • Virtual Visits

    Geef uw gasten een levensechte bezoekerservaring met een 'Virtual Visit'. Een virtuele, interactieve rondleiding in 360 graden door uw locatie.

Bekijk ook deze cases

Meer weten over The Creative Hub